Bij een onderneming is een jaarrekening een belangrijk onderdeel van de administratie. Een jaarrekening is een overzicht van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die een financiële achtergrond hebben. Dit zijn vaak alle activiteiten binnen een onderneming en dit kan daarom een veel omvattende taak zijn.

Een juiste jaarrekening

Administratiekantoor Assen kan u ondersteunen met het samenstellen van uw jaarrekening. Samen kijken we naar de meest efficiënte wijze en zullen wij ervoor zorgen dat dit op een discrete manier gebeurd. Naast het opstellen van een jaarrekening, kunt u bij ons ook terecht voor alle andere belangrijke zaken en ondernemersadvies, waaronder:

Kom bij ons langs of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Administratiekantoor Assen, hét adres voor het opstellen van uw jaarrekening.

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Assen dan bent u bij Administratiekantoor Assen aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Assen kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Assen!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Assen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!